Andre lån

Lån penge til en lav rente til alt det, du har brug for.

Du kan vælge mellem forskellige typer lån og kreditter, fx:

  • 100.000 kr. kredit på din multikonto 
  • billån til køb af ny eller brugt bil
  • realkredit og banklån, når det gælder finansiering af bolig
  • lån og kredit til andre formål med pant i gruppelivsforsikring.

I Lægernes Bank kan du få et lavt forrentet billån – uanset om du køber ny eller brugt bil. Vi låner dig gerne hele beløbet – men jo større en udbetaling du selv lægger, jo lavere bliver renten. Du kan betale lånet tilbage over otte år (minus bilens alder ved brugt bil). 

Du betaler kun rente af det beløb, du skylder, og et gebyr for finansdeklarationen til dit forsikringsselskab. 

Ansøg om billån

Har du brug for større beløb (typisk over 100.000 kr.), kan du låne til en lav rente mod at stille sikkerhed i en gruppelivsforsikring, som du tegner hos Lægeforeningen gennem banken. Pengene kan du bruge til fx at rydde op i gamle, dyre lån, købe en båd, et kolonihavehus eller måske et hus i udlandet.

Tegn forsikring

Ansøg om lån

Her kan du beregne, hvad du skal betale for et nyt lån i banken. I Lægernes Bank betaler du ikke gebyr for at oprette lån og kredit. Evt. etableringsomkostninger dækker udgifter til staten for tinglysning mv.

Beregn her

Sammenlign med andre
Du kan sammenligne Lægernes Banks tilbud med vilkårene hos andre låneudbydere ved at sammenholde de årlige omkostninger i procent (ÅOP). Det er et nøgletal, som gør lån sammenlignelige, fordi alle gebyrer og omkostninger ved oprettelsen og i lånets løbetid indregnes, og der tages hensyn til, hvornår renter, afdrag og lignende betales. Ofte udgør diverse omkostninger til etablering af sikkerhed et anseligt beløb i forbindelse med lån.

Medlemmer af Lægernes Pension kan låne penge i Lægernes Bank. Det gælder medlemmer, der indbetaler til pensionskassen og har fast bolig i Danmark. En ægtefælle, der ikke er medlem af Lægernes Pension, kan være medkontohaver/fuldmagtshaver på lån og kreditter.

Opsparingsmedlemmer (typisk medlemmer med midlertidig autorisation) kan ikke låne penge i banken.

For at låne penge i Lægernes Bank skal du indsende kopi af din seneste årsopgørelse fra Skat og de tre seneste lønsedler til brug for vores kreditvurdering. Ejer du anparter, skal du oplyse os om det.

Du skal være indforstået med, at banken indhenter relevante oplysninger om din økonomi. Det kan fx være i Lægernes Pension, Lægeforeningen, den elektroniske tingbog og RKI. Det er en forudsætning, at du ikke er registreret i RKI, og vi forbeholder os i øvrigt ret til at give afslag på ansøgning om kredit.

Betalingsvanskeligheder
- hvad gør du?

Når du ansøger om lånet, gennemgår din rådgiver ansøgningen og kontakter dig, hvis der er behov for at tale med dig om dine ønsker og muligheder. Det giver os det bedste udgangspunkt for at kunne rådgive dig. 

Når lånedokumenterne er klar, får du besked om, at du kan signere dem i netbanken.

Læs mere og hent dokumenter her