Realkreditlån

Skal du købe ny bolig eller forbedre din nuværende bolig, er realkreditlån et godt valg. Det vil som regel være billigere for dig end banklån.

Gennem vores samarbejde med Totalkredit kan du vælge mellem forskellige typer realkreditlån alt efter dine ønsker og økonomi. Det er naturligvis et spørgsmål om kroner og øre, men i høj grad også om temperament, fremtidsplaner og markedets udvikling. For nogle er det vigtigt med tryghed og at sikre sig mod rentestigninger, mens andre hellere vil have en variabel rente, hvor renten typisk er lavere. Nogle vil gerne afdrage meget på deres lån, mens andre ønsker at reducere deres afdrag i en periode.

Alle lånetyper kan løbe op til 30 år og har mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år. Tal med os om fordele og ulemper ved de forskellige lånetyper eller få mere at vide på Totalkredit.dk.

Totalkredit billigst

Som kunde i Totalkredit får du rabat på dit lån i form af KundeKroner. Med lanceringen af KundeKroner har Totalkredit de laveste priser i markedet på nogle af de mest efterspurgte lån. Det drejer sig fx om lån med afdrag og fast rente og forskellige lån med variabel rente. KundeKroner afhænger af Nykredit-koncernens resultater og kan derfor variere år for år. 

Mybanker.dk kan du sammenligne priserne på realkreditlån. 

Når du ansøger om lånet, kontakter din rådgiver dig, så I kan tale om dine specifikke boligønsker og gennemgå din økonomi både nu og efter. Det giver dig et godt beslutningsgrundlag, før du investerer i en ny bolig. Og det giver os det bedste udgangspunkt for at kunne rådgive dig.

Når du har fundet boligen, gennemgår vi alle papirerne og foretager den endelige kreditvurdering. Tag en advokat med på råd, og gerne tidligt i forløbet. Vi kan kun rådgive dig om økonomien – ikke om det juridiske.

Ved en låneomlægning indfrier du et realkreditlån og optager et nyt lån, der dækker omkostningerne til indfrielse af det gamle lån. For de fleste boligejere med fastforrentede lån er en omlægning aktuel, når markedsrenten igennem en periode er faldet markant. Ved at erstatte lånet med et lavere forrentet lån sparer man penge på den månedlige ydelse. Det kaldes nedkonvertering.

Omlægger du til et lån med en højere rente, er der tale om en opkonvertering. Opkonvertering kan benyttes, når markedsrenten stiger, og kursen dermed falder på obligationerne til dit lån. Det kan nemlig betyde, at du kan få gavn af kursforskellen mellem de to lån, så gælden i det nye lån bliver mindre og kan opveje, at renten til gengæld bliver højere.

Kontakt os for rådgivning, når du overvejer at omlægge dit lån.

BEREGN
LÅNEOMLÆGNING