Ekstra fordele

Din NemKonto giver dig ekstra fordele i Lægernes Bank

Vi lægger vægt på, at vores priser er konkurrencedygtige. Flere år i træk har Forbrugerrådet Tænk kåret Lægernes Bank som den billigste bank i Danmark.

Og det stopper ikke her. Flytter du din NemKonto til os, skærer vi nemlig endnu mere af renten, når du låner til din bolig, bil eller praksis. Hele 2 pct.point kan du spare i rente på en boligkredit, og 1 pct.point sparer du på et billån. Har du lægepraksis, kan du spare 1 pct.point på finansieringen.

Din NemKonto er også en fordel, hvis du har stort indlån. Så kan du nemlig have op til 250.000 kroner stående uden at betale negativ rente.

Du kan selv flytte din NemKonto i netbanken. Se hvordan nederst her på siden.

Har du NemKonto hos os, får du billån til lav rente – uanset om det er til en ny eller brugt bil.

Du behøver ikke selv at have penge til udbetaling, men kan låne hele beløbet. Din rente bliver dog lavere, hvis du selv har til 20 pct. eller mere af bilens pris.

Du kan hurtigt regne på, hvad billånet vil koste dig.
   

REGN PÅ DIN PRIS 

Du kan få den lave sats på dit lån/kredit til bolig eller andelsbolig , hvis du har din private NemKonto i Lægernes Bank.

Har du ikke din NemKonto i Lægernes Bank fastsættes renten efter satsen for lånet uden NemKonto. Det gælder også, hvis du på et tidspunkt ikke længere har din NemKonto i Lægernes Bank, og renten vil blive ændret fra den dato.

Rentesatserne for lån med og uden NemKonto finder du her på hjemmesiden. 

RENTESATSER 

Praksis med én ejer
Du kan få den lave rentesats på praksisfinansiering, hvis du har din private NemKonto i Lægernes Bank og:

  • enten har finansieret din bolig med vores banklån eller et Totalkredit-lån på mindst 1 mio. kroner

  • eller har en Porteføljeplejeaftale eller andelsboliglån hos os på mindst 2 mio. kroner.

Hvis du ikke har de produkter i Lægernes Bank, fastsættes renten efter satserne for Praksisfinansiering uden NemKonto. Det gælder også, hvis du på et tidspunkt ikke længere har de nævnte produkter i Lægernes Bank, og renten vil blive ændret fra den dato. Rentesatserne for lån med og uden NemKonto finder du her på hjemmesiden.

Rentesatser

Praksis med flere ejere
I kan få den lave rentesats på praksisfinansiering, hvis mindst halvdelen af praksisejerne har deres private NemKonto i Lægernes Bank og:

  • enten har finansieret din bolig med vores banklån eller et Totalkredit-lån på mindst 1 mio. kroner

  • eller har en Porteføljeplejeaftale eller andelsboliglån hos os på mindst 2 mio. kroner.

Hvis mindst halvdelen af praksisejerne ikke har produkterne i Lægernes Bank, fastsættes renten efter satserne for Praksisfinansiering uden NemKonto. Det gælder også, hvis mindst halvdelen af jer på et tidspunkt ikke længere har de nævnte produkter i Lægernes Bank, og renten vil blive ændret fra den dato. Rentesatserne for lån med og uden NemKonto finder I her på hjemmesiden.

RENTESATSER


Vi har indført negativ rente på store indlån. 

Har du din NemKonto hos os, kan du have op til 250.000 kroner stående uden at betale negativ rente. For kunder uden NemKonto i Lægernes Bank er grænsen 50.000 kroner.

Negativ rente for privatkunde

Negativ rente for erhvervskunde