Lægerne er mest tilfredse

Nye målinger viser, at lægerne er mest tilfredse med deres pensionskasse.

Hvert år måler Aalund Research pensionsopsparernes tilfredshed med deres pensionskasse. Undersøgelsen, der omfatter otte arbejdsmarkedspensionskasser, måler medlemmernes tilfredshed, tillid og loyalitet. Det samlede resultat placerer Lægernes Pensionskasse på førstepladsen.

Medlemmerne har vurderet deres pensionskasse på en række områder som rådgivning og information, tilfredshed med produkter og tillid til pensionskassens forvaltning. For hver af disse parametre er Lægernes Pensionskasse bedømt som den bedste. Undersøgelsen viser også, at lægerne i langt højere grad end andre foretrækker en pensionskasse kun for deres faggruppe.

Som noget nyt har undersøgelsen målt på, hvilken betydning det har for lægerne, at pensionskassen også driver en medlemsbank. 6 ud af 10 ser en fordel i at have deres pension og bankforretninger samlet i Lægernes Pensionskasse og bank.

Her kan du se, hvordan Lægernes Pensionskasse er bedømt i forhold til gennemsnittet af pensionskasser (værdien 5 er bedst og 1 er dårligst). 

Stemningsbillede Stemningsbillede Stemningsbillede Stemningsbillede Stemningsbillede