Pensionskassen bag udvidelsen af FRB.C

Efter to et halvt års ombygning slår Frederiksberg Centret (FRB.C) nu dørene op til et nyt shoppingmekka i hjertet af Frederiksberg.

FRB.C, der ejes af Danica og Lægernes Pensionskasse, er blevet en halv gang større. I marts åbner 25 nye butikker på de 10.000 ekstra kvadratmeter.

FRB.C ligger i Frederiksbergs naturlige handelscentrum og midt i et område, hvor der sker en stor byudvikling med byggeri af metrostation, uddannelsessteder, bibliotek og parkeringspladser. Lægernes Pensionskasse har været med helt fra starten i 1996. I de snart 20 år har centret haft kontinuerlig fremgang i omsætningen og har markeret sig som et detailhandelscentrum på Frederiksberg. Byggeriet af den nye Cityring er i fuld gang, og fra 2019 betyder det, at hele to metrolinjer vil forbinde FRB.C med andre dele af hovedstaden.

Med sin centrale beliggenhed, metrostation i kælderen, 6,4 millioner kunder om året og en af landets højeste omsætninger pr. kvadratmeter, har der været stor efterspørgsel på de nye lejemål. Det er derfor et fuldt udlejet FRB.C, der holder Grand Opening den 26. marts i år.

Efter udvidelsen rummer FRB.C 88 butikker inden for livsstil, mode, sport, fødevarer og elektronik fordelt på 30.000 kvadratmeter.