Vi har fået nye navne

Da Lægernes Pensionsbank blev startet for snart 25 år siden, var den kun til pensionsopsparing. Det samme gjorde sig gældende, da Lægernes Pensionsinvestering kom til godt ti år senere. Meget er sket siden da. Banken er i dag en fuldservicebank, der er et reelt alternativ til andre banker, mens investeringsforeningen har meget andet end pensionsinvestering på menuen. De oprindelige navne er derfor ikke længere dækkende. Det gør vi nu noget ved og ændrer dem til Lægernes Bank og Lægernes Invest.

For at få et ensartet udtryk skifter pensionskassen også navn og hedder nu kort og godt Lægernes Pension.

Til nye navne hører et nyt logo. Mens nogle ser et udsnit af en trækrone, minder det andre om kroppens celler eller væv. Begge dele er rigtigt. Det er nemlig op til dig, hvad du lægger i symbolet.

Navneændringerne er trådt i kraft, mens det visuelle udtryk i breve, annoncer og mange andre steder skifter i den kommende tid.

Nye web-adresser
Vores hjemmeside har fået ny web-adresse og hedder nu lpb.dk (kort for Lægernes Pension & Bank). Når du emailer til os, skal du fremover sende til pension@lpb.dk og bank@lpb.dk. Du vil stadig kunne benytte de gamle web-betegnelser i en periode.