Ny bestyrelsesformand i Lægernes Pension

Bestyrelsen for Lægernes Pension har udpeget Peter Melchior som ny bestyrelsesformand. Han afløser professor, dr. jur. Linda Nielsen, der har ønsket at udtræde af bestyrelsen af private årsager.

”Vi vil gerne takke Linda for det store arbejde, hun har ydet i sin tid som bestyrelsesformand for Lægernes Pension”, siger Peter Melchior.

Peter Melchior, der har været medlem af bestyrelsen siden 2012, er uddannet aktuar med en lang karriere i pensionssektoren. Indtil 2012 var han en del af direktionen i PKA med ansvar for blandt andet investeringer, it, økonomi og regnskab, risikostyring og aktuarfunktion.

Ud over Peter Melchior tæller bestyrelsen professor, ph.d. Jesper Rangvid samt lægerne Philip Bennett, Peter Lindholm, Klaus Friis Andersen og Helle Søholm.

           

Om Lægernes Pension
Lægernes Pension er en koncern, der omfatter både pensionskasse, bank og investeringsforening. Lægernes Pension ejes af 42.000 medlemmer og har i en årrække ligget blandt de bedste i branchen, når der måles på afkast, effektivitet og medlemstilfredshed. Lægernes Bank er kåret som ”Bedst i Test” af Forbrugerrådet Tænk.