Ny direktør i banken

Lasse Lind Bargmann er ansat som bankdirektør i Lægernes Pensionsbank, der er datterselskab af Lægernes Pensionskasse.

Lasse Lind Bargmann (51) kommer fra en stilling som nordisk direktør for Private Banking Portfolio Management i Nordea, hvor han har været ansat i en længere årrække. Inden da har han arbejdet i Nykredit og Sampension. Lasse Lind Bargmann er bankuddannet i Danske Bank og er HD i Finansiering fra CBS.

I Nordea har Lasse Lind Bargmann blandt andet haft ansvaret for at opbygge og udvikle serviceydelser og rådgivning, som er målrettet større privatkunder. Den erfaring kan han gøre brug af i Lægernes Pensionsbank, hvor en central opgave bliver at videreudvikle den værdiskabende rådgivning til gavn for lægerne.

Lasse Lind Bargmann tiltræder som bankdirektør den 1. december 2015 og skal lede banken sammen med Chresten Dengsøe, der er adm. direktør for både Lægernes Pensionskasse og Lægernes Pensionsbank.

Lidt om banken og koncernen
Lægernes Pensionsbank er en fuldservicebank, der er specialiseret i at betjene læger. Enkelte andre faggrupper (jurister, økonomer, ingeniører og tandlæger) har mulighed for at benytte banken til indlån og investering, men det er kun læger, der kan låne penge i banken. Forbrugerrådet Tænk har for nylig testet vilkår og priser i de danske banker og kåret Lægernes Pensionsbank som Bedst i test. Lægernes Pensionsbank blev oprettet i 1992 og er den 22. største ud af 80 banker i Danmark målt på arbejdende kapital.

Lægernes Pensionsbank er en del af koncernen Lægernes Pensionskasse, der tilbyder pensions- og bankydelser til godt 40.000 læger og deres familier. Som noget unikt hviler koncernen på tre indbyrdes afhængige ben: pensionskasse, bank og investeringsforeninger. Det har stor betydning for pensionskassens afkast og omkostninger, der igennem mange år har været blandt de mest attraktive – alt sammen til fordel for lægerne.