Bedst i test - igen

Der er store penge at hente ved at skifte til Lægernes Bank, viser ny banktest fra Forbrugerrådet Tænk, der for andet år i træk kårer lægernes egen bank som BEDST I TEST.

Igen i år løber Lægernes Bank med titlen BEDST I TEST foran 25 banker i en analyse, som Forbrugerrådet Tænk netop har offentliggjort.

”Testen toppes suverænt af Lægernes Bank, som får højeste samlede scorer,” skriver bladet Forbrugerrådet Tænk Penge, der har fundet frem til, at der kan være helt op til 25.000 kroner at spare hvert eneste år ved at skifte fra testens dyreste bank til den billigste, nemlig Lægernes Bank.

Klart bedst
Prisen er undersøgt for tre forskellige modelhusstande med ejer- eller lejebolig. Ifølge Forbrugerrådet Tænk er der uanset boligform penge at spare ved at skifte til Lægernes Bank:

”Lægernes Bank er samlet set klart bedst i den nye test ud fra en vægtet bedømmelse af de gennemsnitlige og laveste omkostninger for de tre modelfamilier. Lægernes Bank er den eneste bank, som får maksimumpoint 5. Lægernes Bank er billigst eller blandt de billigste for de fleste forbrugere, men der er en vigtig begrænsning: Kun læger og deres familie kan blive kunde i banken.”

Du kan læse mere om testen i Forbrugerrådet Tænk Penge fra oktober 2016, som du finder herunder.

Læs mere og hent dokumenter her