Lægernes Pension har endnu en gang de mest tilfredse medlemmer

Branchen er generelt udfordret, men Lægernes Pension indtager 1. plads i uafhængig tilfredshedsundersøgelse.

Endnu en gang indtager Lægernes Pension førstepladsen i en uafhængig undersøgelse af tilfredsheden blandt danske pensionskunder. Det stod klart, da nyhedsmediet FinansWatch torsdag offentliggjorde deres årlige undersøgelse af kundetilfredsheden i landets største pensionsselskaber.

”Vi er glade for, at lægerne igen i år har stemt Lægernes Pension ind på en førsteplads. Det er en anerkendelse af mine kollegers daglige indsats for at sikre lægerne god rådgivning og service,” siger adm. direktør Chresten Dengsøe fra Lægernes Pension i en kommentar til undersøgelsen.

Andet år i træk
Med en score på 75,8 point ligger lægernes tilfredshed med deres pensionskasse endnu en gang på et meget højt niveau, viser undersøgelsen, der er gennemført af analysehuset EPSI Rating Danmark for FinansWatch. Medlemmerne af Lægernes Pension anerkender også indsatsen for bæredygtighed, hvor pensionskassen indtager tredjepladsen.

Sofie Breum, landechef for EPSI Rating Danmark, kvitterer for Lægernes Pensions førsteplads og en score på 75,8.

”Lægernes Pension har for andet år i træk formået at komme over indeks 75, som viser, at kunderne er ”meget tilfredse”. Det er virkelig flot,” udtaler hun til FinansWatch.

Den gennemsnitlige score er 66 for de 15 pensionsselskaber, der indgår i undersøgelsen. Også i 2021 indtog Lægernes Pension førstepladsen i den uafhængige undersøgelse.

Stærk position
Tilfredsheden blandt pensionskunderne er generelt gået tilbage, viser undersøgelsen, der er gennemført i perioden fra 29. april til 16. maj 2022. Lægernes Pension ligger dog fortsat over en score på 75, som er udtryk for, at et pensionsselskab har en stærk position blandt sine kunder.

Stemningsbillede