Pecunia er udkommet

I år er det 75 år siden, at lægerne stiftede deres egen pensionskasse. Pecunia tager et tilbageblik i seneste nummer af medlemsbladet, der er på vej til dig med posten.

I Lægernes Pension er det lægernes selv, der bestemmer. Få læge Anna Mette Nathans bud på, hvordan man kan påvirke udviklingen som delegeret på generalforsamlingen. Pecunia ser desuden tilbage på begivenheder for lægestanden og Lægernes Pension siden starten i 1946.

Som læge er Martin Bonde Petersen meget bevidst om, at livet hurtig kan ændre sig. Læs, hvad han har gjort for at få et trygt familieliv. Du kan også møde bankens formuerådgiverteam og få svar på, hvorfor flere lægger formuen i hænderne på professionelle.

Vi følger op på et af de afrikanske havneprojekter, som Lægernes Pension har investeret i sammen med A.P. Møller Capital, hvor solidt afkast, bæredygtig udvikling og flere kvinder i job er blandt målene. Og så kan du blive klogere på EU's nye regler for grønne investeringer, der skal forhindre, at investorer smykker sig med lånte fjer via greenwashing. 

   

Læs Pecunia