Apple Pay

Hurtig og sikker betaling med dit kort via Apple Pay

Brug Apple Pay på iPhone, Apple Watch, iPad eller Mac, og få alle fordelene ved dit Visa/Dankort og andre betalingskort.

Apple Pay er nemt og virker med de enheder, du allerede bruger. Dine kortoplysninger er beskyttede, da de hverken bliver gemt på din enhed eller delt med forhandleren, når du betaler.

Når du betaler med Visa/Dankort på Apple Pay, er det Visa-delen af kortet, som benyttes. Dvs. at du bruger af din betalingsgrænse på 25.000 kroner inden for 30 dage.

  • På iPhone skal du åbne Wallet-appen og trykke på +.
  • For Apple Watch skal du åbne Apple Watch-appen på din iPhone, vælge “Wallet & Apple Pay” og trykke på “Tilføj kredit- eller debetkort”.
  • På iPad skal du gå til Indstillinger, åbne “Wallet & Apple Pay” og vælge “Tilføj kredit eller debetkort”.
  • På MacBook Pro med Touch ID skal du gå til Systemindstillinger, vælge “Wallet & Apple Pay” og klikke på “Tilføj kort”.

Apple Pay er en nemmere og sikrere måde at betale i butikker, i apps og på nettet med iPhone, Apple Watch, iPad og Mac. Transaktionen sker lynhurtigt, og du skal ikke bruge andet end de enheder, du allerede har på dig. Når du skal betale i onlinebutikker og apps, er Apple Pay også en hurtigere og mere sikker betalingsform, fordi du ikke længere skal bruge tid på at oprette kontoer eller udfylde omfattende formularer.

Du kan bruge Apple Pay alle steder, der skilter med et af disse symboler

Stemningsbillede

Når du betaler med Apple Pay, bruger systemet et enhedsspecifikt nummer og en unik transaktionskode. Dit fulde kortnummer bliver aldrig gemt på hverken din enhed eller på Apples servere og bliver heller ikke delt med forhandlerne. Apple Pay gemmer ikke nogen transaktionsoplysninger, der kan blive sporet tilbage til dig, og dine køb er dermed en privat sag.

Læs mere og hent dokumenter her