Andre lån

Lån penge til en lav rente til alt det, du har brug for.

Du kan vælge mellem forskellige typer lån og kreditter, fx:

  • 100.000 kr. kredit på din multikonto 
  • billån til køb af ny eller brugt bil
  • realkredit og banklån, når det gælder finansiering af bolig
  • lån og kredit til andre formål med pant i gruppelivsforsikring.

I Lægernes Bank kan du få et lavt forrentet billån – uanset om du køber ny eller brugt bil. Vi låner dig gerne hele beløbet – men jo større en udbetaling du selv lægger, jo lavere bliver renten. Du kan betale lånet tilbage over otte år (minus bilens alder ved brugt bil). 

Sikkerhed
Hvis du har din lønkonto (NemKonto) i Lægernes Bank, skal vi ikke have sikkerhed i bilen. Hvis ikke, laver vi et ejerpantebrev i bilen på 70 pct. af lånebeløbet, og opretter en betalingsserviceaftale (Nets), så du kan betale af på lånet. I begge tilfælde laver vi en finansieringsdeklaration, som er en meddelelse til dit forsikringsselskab om, at bilen er finansieret i Lægernes Bank.

Rente
Du betaler kun rente af det beløb, du skylder, og et gebyr for finansdeklarationen til dit forsikringsselskab. Hvis lånet er overført fra et andet pengeinstitut, sættes renten på billånet, så den svarer til en udbetaling på 20 pct.
   

Ansøg om billån

Har du brug for større beløb (typisk over 100.000 kr.), kan du låne til en lav rente. Pengene kan du bruge til fx at rydde op i gamle, dyre lån, købe et kolonihavehus, en båd eller måske et hus i udlandet.

Lånet kan du betale af over 10 år. 

Sikkerhed
Lånet ydes mod sikkerhed i en gruppelivsforsikring. Forsikringen tegner du hos Lægeforeningen gennem banken. 

Hvis du dør, inden lånet til banken er betalt ud, udbetales den pantsatte del af forsikringssummen til Lægernes Bank. Er den samlede forsikringssum større end den pantsatte forsikringssum, udbetales den overskydende forsikringssum til dine nærmeste pårørende eller til de begunstigede.

Rente
Du betaler rente af det beløb, du skylder os, og præmien på gruppelivsforsikringen.
  

Tegn forsikring

Ansøg om lån

Når du ansøger om lånet, gennemgår din rådgiver ansøgningen og kontakter dig, hvis der er behov for at tale med dig om dine ønsker og muligheder. Det giver os det bedste udgangspunkt for at kunne rådgive dig. 

Når lånedokumenterne er klar, får du besked om, at du kan signere dem i netbanken.