Forening

Let administrationen med en Foreningskonto, der er målrettet lægelige foreninger.

Administration af kontingenter, tilskud og løbende udgifter er ofte en stor del af foreningsarbejdet. For en kasserer er det vigtigt at have adgang til at disponere over foreningens midler til de udgifter, som skal betales, og løbende kunne følge med i indbetalingerne til foreningen.

Med en Foreningskonto kan I nemt og hurtigt følge med i og styre indtægter og udgifter i netbanken.

Ofte er det flere personer, der står for administrationen af en foreningskonto. Derfor er der mulighed for at tilknytte flere fuldmagter til en konto.

Sådan får I en Foreningskonto
Foreningen skal være drevet af en bestyrelse, som alle er medlemmer af Lægernes Pension, og I skal kunne fremvise generalforsamlingsreferater og vedtægter. De, der skal disponere på kontoen, bliver oprettet som kunder i banken.

Det er gratis at oprette en foreningskonto hos os. For at sikre en hurtig og smidig ekspedition er det nødvendigt, at vi modtager legitimation på alle medlemmer af bestyrelsen samt vedtægter og seneste generalforsamlingsreferat. Det gælder både ved oprettelse og ved ændring.

Du skal være kunde i banken for at kunne betale regninger eller overføre penge for foreningen. Du kan oprette dig som fuldmagtshaver her:

NY KUNDE