Eurocard/Mastercard

Vi kan tilbyde dig Eurocard til en særlig favorabel pris - og kortet er samtidig et Mastercard.

Eurocard er et kreditkort, der giver dig handlefrihed over hele verden og adgang til en række fordele, fx forsikring og rentefri kredit. 

Kortet har ingen øvre købsgrænse og giver op til 42 dages rentefri kredit. På Eurocard app'en kan du altid se din saldo og dine køb. Det er nemt og sikkert i hverdagen og på rejsen.

Nogle steder i udlandet er det nødvendigt at benytte et kreditkort som Eurocard i stedet for et betalingskort som Visa/Dankort, fx når du reserverer hotel eller bil.

To i én

Som noget særligt er dit Eurocard også et Mastercard. Det giver dig endnu flere steder, hvor du kan benytte dit kreditkort rundt om i verden.

Få ekstra fordele med Eurocard Platinum

Med Eurocard Platinum får du også adgang til lounges i flere hundrede lufthavne, og betaler du rejsen med kortet, er du dækket af den udvidede rejseforsikring.

Alle nye betalingskort er i genbrugsplast. 

Når du ansøger om Eurocard/Mastercard, skal du bruge den 4-cifrede kode, som du har til mobilbanken, når du godkender bestillingen. Hvis du ikke allerede har en mobilbank, kan du følge vejledningen her og oprette dig til mobilbank, inden du ansøger om kortet.

Eurocard er uden årsafgift første år. Derefter betaler du kun 180 kr. i årligt gebyr (normalprisen er 480 kr.).

For Eurocard Platinum betaler du 1.495 kr. i årligt gebyr (normalprisen er 1.695 kr.).

Du skal være fyldt 18 år for at få Eurocard.