Eurocard/Mastercard

Vi kan tilbyde dig Eurocard eller Eurocard Platinum til en særlig favorabel pris - og kortet er samtidig et Mastercard.

Eurocard og Eurocard Platinum er kreditkort, der giver dig handlefrihed over hele verden. Begge kort giver dig adgang til en række fordele, fx forsikring og rentefri kredit. 

De har ingen øvre købsgrænse og giver op til 42 dages rentefri kredit. Alle køb samles på en månedlig faktura, hvilket giver dig kontrol og overblik, når du kan se, at alt stemmer, inden du betaler. Nemt og sikkert i hverdagen og på rejsen.

Nogle steder i udlandet er det nødvendigt at benytte et kreditkort som Eurocard i stedet for et betalingskort som Visa/Dankort, fx når du reserverer hotel eller bil.

To i én
Som noget særligt er dit Eurocard også et Mastercard. Det giver dig endnu flere steder, hvor du kan benytte dit kreditkort rundt om i verden.

Få ekstra fordele med Eurocard Platinum
Med Eurocard Platinum får du også adgang til lounges i over 400 lufthavne, og betaler du rejsen med kortet, er du dækket af den udvidede rejseforsikring.

Eurocard er uden årsafgift første år. Derefter betaler du kun 180 kr. i årligt gebyr (normalprisen er 480 kr.).

For Eurocard Platinum betaler du 1.495 kr. i årligt gebyr (normalprisen er 1.695 kr.).

Du skal være fyldt 18 år for at få Eurocard.

Med MasterCard SecureCode får du en engangskode via sms ved hvert nyt køb på nettet. Det øger sikkerheden, fordi du hverken risikerer at glemme koden, eller at den havner i de forkerte hænder.

Læs mere på Nets